2007-06-25

sorterar bilder o hittade dessa o jag vet inte varifrån de kommer, men jag skrattade.











7 kommentarer:

Anonym sa...

måhända den enda kyrkan med "självisikt"

Kristoffer sa...

Ah, den där Word-grejen skrattade jag länge åt, första gången jag såg den. Jätte-, jätterolig.

mattiasg sa...

anonym, ja denna verkar ha insett vad de gör.
Kris, jag oxå. fan va kul.
annars är nog 'free cat' min favorit, bar aför att det är ngn som har gjort en skylt o baxat den i bilen o stannat o hamrat ner den. hela handlingen är så fullkomlig.
fast 'iron my shirt...' är ju oxå kul. den har ju samma upplägg, att han har tillverkat den där skylten för att få tagit den där bilden, det är fenomenalt.
jag märker att jag verkligen gillar det arbetade i situationen, att ngn verkligen har tänkt ut det.
jag önskar det var jag.
(det påminner lite om Bo Melins 'Eva kom hem, allt är förlåtet'-skyltar som satt i gbg för några år sen, de var oxå smarta. vi gillar smarta.)

Kristoffer sa...

Free cat. Jag ser framför mig hur någon kör omkring med material i bilen. Kartong, pinnar, sprayfärg. Redo att slå till, så fort tillfälle bjuds. Det är ju en rätt bra idé. Jag borde lägga saker i min bil. Det enda jag har i bilen som gör mig beredd i dagsläget är en kasse med frisbees och badbrallor. Jag ska nog tänka ut något nytt.

Iron Shirt är jätterolig. Det är roligt att alla är så glada, att all uppmärksamhet är riktad framåt, mot de som ska vara "fienden". Så är det en i de egna leden som är så förrädisk. Det är roligt.

mattiasg sa...

ja, ett väg-kit. underbart. jag kommer ihåg en historia om en kompis till en kompis ... där några polare tog på sig värsta skyddsdräkterna o gjorde kul grejer, typ ställde sig vid vägkanten o lastade ut tunnor med dödskallemärken o ställde vid vägrenen. roligt.

appropå free cat, så kommer jag ihåg att när jag bodde i usa -89 så fanns det ett cafe som hette Road Kill café o de serverade sånt som 'bye bye Bambi-burger' o det gavs oxå ut en kokbok för att ta hand om överkört.
ganska humoristiskt på sitt sätt.

Kristoffer sa...

Och lite allmänt amerikanskt osmakligt och makabert. Only in America.

mattiasg sa...

ja.
o roligt som only in America.
jag skrattade.
tänkte mig att jag nog skulle tyckt att det var kul att äta disney-figurer.

_arkiv

.....