2014-02-12

girigheten kommer att äta oss

Sårg liete på Kunskaopskanalen o det räckte med typ fem minter minuter så blir man jau ledsen. Nu handlade det om  SANFD och hur världen bygger och bygger (lyx och sopekuleringsbostäder som inte folk har rpåsd att bo i) o så mpsste måste man ha sand från havet stränder typ...Hej då Maldiverna, it was nice knowing you.
O A V S E T T vad vi människor kommer över så skall vi göra slut på det... det skall bort tömmas rensas ut. allt aööllt skall krossas. ingenting får soarés sparas och kanske ha en chans att tex hinna återhämta sig. inget.



Jag funderar mer o mer på hur det skulle se ut om den bärande framgångsegenskapen för att få föröka sig inte löngre längre var konkurrens utan istället samarbete. Om evolution ne en evolutionen gjord e en taxisväng vid nästa korsnign  o började i grunden premiera de (män) som kunde samarbeta. Lite som e del reptiler bytr kön ifall populationen blir för könshomogen (Nature always finds a way, som Jeff Goldblum så klokt säger i Jurassic Park) ... att naturen här skulle se att när en art nådde en viss mängd så slår en ny riktning in...

som att vi alla egentligen var programmerade att samarbeta och ta hand om varandra, mn att det just nu ( av ngn anledning) ligger latent hos de flesta (män).

------------------------------------------------------------------

I den här takten som vi skiter på planeten och varandra så är ju frågan om vi som lever nu faktiskt kommer att få vara med när hela skiten brakar ihop. på riktigt.

-----------------------------

undra om det kommer att var aso m på bio?
Det kommer se ut såhär...






Inga kommentarer:

_arkiv

.....