2007-07-04

skit i miljön! vem orkar bry sig egentligen? Nu kör vi så det ryker!

Heja heja den Amerikanska drömmen. Heja heja stora bilar o frihet o konsumtion o tillväxt tillväxt. Idag firar dom nationaldag o det skall viftas flaggor o tårögt hålla hand på hjärtat o säga ramsa till banéret o det skall riktigt gosas i patriotism.
The American Way skall hyllas o alla skall stå enade för en väg som håller på att ta vår planet till en ny istid. Vaffan!?
Såg En obekväm sanning* o det var den sannerligen. Satt där o kände hur mattan dras undan. Hur skall vi förklara detta för våra barn? Vad skall vi säga? –Jo vi visste att vi var tvungen att förändra vårt sätt att leva, som fan, men vi sket i det…tja, vi tyckte nog att vi vill ha saker som vanligt o inte hålla på o vara tvungna att tänka på att släcka lampor o köra mindre bil o sluta flyga o inte köpa svinbilliga kläder o se över varifrån maten kommer o allt det där som är jättejobbigt faktiskt.
Nej hellre köra på som vanligt o så se till att vara så högt upp på stegen som möjligt när det skiter sig…för det gör det.

Om man får tro Al Gore, så riskerar isarna (nord o syd) att smälta ganska snart o det gör två saker:
1. Det höjer havsvattennivån i världen, o det resulterar sådär 100 – 200 miljoner hemlösa.
2. Om isarna smälter så är det stor risk att Golfströmmen stannar eller ändrar riktning, o vi får ingen värme i Europa, vi blir EU on ice. (förra gången det hände sjönk temperaturen till istid på elva år…)

O vad händer när 150 miljoner människor skall omflyttas i världen, om Europa är nästan obeboeligt?
Det blir tajt.
Vi sitter ju här o surar över några tusen asylsökande.

Det är inte ok längre att sitta på röven o bara vänta.
Vänder vi inte detta har inte våra barnbarn någonstans att ta vägen.
O det enda som kan överleva är skorpioner o de skitäckliga havsspindlarna** (bild).
O det är ju fan snart.


*För alla som inte sett den, gör det, den behövs verkligen.
**Jag har garanterat skrivit om dem förut, för jag tycker att de är så fasansfullt obehagliga…de har ingen kropp utan bara en samlande led i mitten, alla organ sitter i benen. De är bara ben. Fy fan!

2 kommentarer:

Tina sa...

filmen är verkligen svinläskig. kommer ihåg att den ändå gav mig ett visst hopp i slutet. men så gjorde vi misstaget att titta på extramaterialet, där de uppdaterar vad som gått fel sedan filmen avslutades. hoppet krympte. men fan, vi måste vända det. om inte annat för att undvika att dedär vidriga havsspindlarna tar över.

mattiasg sa...

eller hur, dom är så jävla jävla äckliga att man spyr.

shit, jag som inte ens såg xtramaterialet.
jag tyckte ju oxå att det fanns ett litet hopp...om alla hjälps åt...
men det gör vi ju inte.
folk kör Traktorpulling.
fan!

_arkiv

.....