2009-07-11

Förändring

Det finns de som vet något om rädslor.
Och om att övervinna dem.
I alla fall försöka.

4 kommentarer:

s sa...

Strategier för att övervinna eller leva med rädslor varierar men tänker att genom att synliggöra dem har ett stort avgörande steg tagits. Oavsett utgång.

Funkade din plan?

Anonym sa...

...de finns de som försöker övervinna dem helatiden men har en vag kännsla av misslyckande...

/Camilla

mattiasg sa...

s, nä. jag hade en plan, men den fallerade pga tidsbrist (vill jag gärna tänka mig...)
men det kommer fler chanser. jag läste boken ialla fall o det gav mig nytt mod att genomföra.
krabbspöt...well...regn.
men det kanske kommer en sensommarkväll när krabborna är hungriga o sugna på att bli upplockade o hållna i.
fy fan.

c, ja den känslan vet vi hur den smakar. att ligga lite lite efter hela jävla tiden. vad handlar det om egentligen? är det att man inte riktigt vågar tro på sig, eller är det för att man tar på sig precis så där tre för mycket hela tiden så att man aldrig ger sig själv en sportslig att faktiskt komma ikapp?
förmodligen en liten stilig combo.

tack för jobbhinten förresten. just nu trivs jag bättre under korkeken, men man vet ju aldrig i framtiden. deras nyetablering öppnar ju för en framtid.
gissning: hela västsvenska konstklubben kommer att söka, så chanserna att ens få sin cv läst är nog avsevärt mindre än att komma in som student.

glaqpet sa...

Känslan av att hela tiden ligga lite, lite efter tror jag handlar mycket om att man har så mycket lust,,, lust att lära, se och uppleva nytt,,, lust att få viktigt saker gjorda och sagda,,, lust att reda ut tankar och begrepp och fatta helheten. Så mycket lust att tiden inte riktigt räcker till.

Men den där gnagande känslan av att vara lite misslyckad handlar nog, som du säger, om att inte ha tillräckligt med tro på sig själv,,, kanske också för få människor att dela tankar med, på riktigt.

Eller så är det Nextopia-syndromet.

Återkommer när jag har svaret :)

_arkiv

.....