2009-09-18

samtidigt i Ankeborg

Tillsammans med Långben, Kalle och de andra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen en som ger ett ansikte till uttrycket "Att röra om i en svenska Ankdammen"!

mattiasg sa...

tja, jag vet inte det ja. det låter ju som något positivt på nåt sätt när man säger det så, o spontant känner jag att Kajsa Anka här är allt annat i hela hela världen än ett positivt inslag. möjligtvis om hon o KD gick ihop för då hade de nog tappat 3/4 av väljarna o det i sig hade ju varit bra.
men fru Anka, nej inte bra, förebild? jösses.

till det kommer en mediabevakning av sällan skådat mått...varfr?

jag blir mest förundrad över att jag måste veta vem hon är o vad hon tycker. kan hon inte hålla det för sig själv. eller säga det till Kalle.

glaqpet sa...

Förmodligen har hon tröttnat på Kalle eftersom han är så förbannat fumlig så att han inte klarar varken laga eller tvätta bilen. Dessutom har han ju inga pengar (visserligen en rik släkting som hon upptäckt att det kommer bli svårt att suga någon kosing ur pga gniden snålhet)... så hur skall barnflickan och nagelfixaren och frisören och masören och städerskan få betalt... istället får hon ge sig ut i den "vanliga" världen och skaffa sig en man som är lika egotrippad och flippad som henne själv som också gärna skaffar barn men inte vill vara med dem. Det som är mest skrämmande med alltihop är att det INTE är Ankeborg utan på riktigt och att det faktiskt finns ganska många som håller med om hennes åsikter... phu!

mattiasg sa...

...ja dt är ju beklämmande. Det enda man eventuellt kan glädjas åt är att hon flyttat, har man tur är dt fler som drar.

O så kanske det är bra att det dyker upp ngn i rutan lite då o då o ställer våra fördomar, föreställningar o visioner på kant.
Så att vi tvingas visa oss.

_arkiv

.....