2016-04-26

Nytt zine och uppdaterad Zinetraders



Nytt zine. En overprint-publikation där grunden är ett risograf-printat zine från i vintras, med ett svartvitt laser-print ovanpå. Upplagan är 25, alla är lite olika.  
Det ligger uppe i shopen nu.

Har oxå fått ihop en medlemssida på Zinetraders där den som vill kan registrera sig o skapa en egen profil...jag tänker att det kanske lockar folk mer om de slipper skicka ett mejl till mig utan bara kan gå in o greja det själva. Nu skall jag bara få till så att det syns vilken stad de kommer ifrån och en sökfunktion. Det är lite gottigt på nåt sätt att det löste sig.

Skall göra lite mer reklam för sidan nu, försöka driva dit mer trafik.




2016-04-25

Zinetraders...wordpress

Sitter med Wordpress plugin Front End Only Users för att få till att deltagarna på Zinetraders skall kunna registrera sig själva o fixa en egen sida som sen visas i en lista för alla som är intresserade av att kolla o hitta ngn att byta zines med.

Det går långsamt.
Jag tycker att det är svårt.

2016-04-24

Ur skissboken...






















Läste en deckare i helgen (för det verkar inte som att jag någonsin orkar ta itu med litteraturen), Tretton timmar av Deon Meyer, o den hände i Kapstaden o det fanns flera grejer som var intressant med det...men ändå...hur många försupna gubb-snutar finns det i världen som med hela sin burdusa väldighet brakar igenom fall efter fall o är ovårdade o ändå den bästa snuten alla kollegorna vet, eller inte med nog fan får de ihop det till slut ändå...
På riktigt.
Snälla deckarförfattare o krim-serieskapare...gör nåt!

Jag skulle vilja läsa om en helt vanlig snubbe eller snubba som jobbade med snutgrejer o som kommer något spännande på spåret o som löser det (eller inte).

Jag kan inte skriva en sån bok.
Men jag vill jättegärna läsa den.







2016-04-15

Gammal








Det är så det är.




_arkiv

.....